Çevre Günü nedeniyle Kent Ormanı`na giden Başkan, top oynayıp, yürüyüş yaptı.

Başkan`ın piknik sefası.

 

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne devredilen Kent Ormanı, hafta sonu piknikçilerin akınına uğradı. Umuttepe`de bulunan Kent Ormanı`na giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gençlerle top oynayıp, yürüyüş yaptı.

Dünya Çevre Günü nedeniyle  Kent Ormanı`nda düzenlenen pikniğe eşofmanlarını giyerek, spor kıyafetle katılan İbrahim Karaosmanoğlu oldukça neşeliydi. Beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Cemal şişman ile ormanda 3 kilometrelik bir yürüyüş yapan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra gençlerle futbol oynayıp, penaltı atışı yaptı. Attığı üç penaltıdan 2 tanesini gole çeviren Başkan Karaosmanoğlu, zaman zaman piknik yapan ailelerle sohbet edip, dertleşti.

Kent Ormanı`nı devraldıktan sonra temizlettiklerini ve piknik yapılacak hale getirdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız kent stresini ve çalışma yorgunluğunu bu tür yerlerde atıyor. Bu tür mesire yerlerini kentin değişik yerlerinde yapmayı hedefliyoruz. Kent ormanlarını biz yapacağız, ama koruması kollaması vatandaşa ait olacak” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı zaman zaman piknik alanında gördüğü küçük çocukları kucağına alıp sevdi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!