Cengiz Kurtoğlu´nu 20 bin kişi izledi

Fuar`da sahne alan Cengiz Kurtoğlu, sevenlerine romantik saatler yaşattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı vatandaşları sevdikleri ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı vatandaşları sevdikleri ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Fuar, dün akşam da taverna müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu´nu ağırladı. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde Kocaelililer Kurtoğlu´nun klasikleşmiş şarkılarıyla romantik anlar yaşadı.

İLGİYE SEVİNDİ
Güneş Sahnesi´nde 2 saat boyunca şarkılarını seslendiren Cengiz Kurtoğlu gördüğü ilgi nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi. Hafta arası olmasına rağmen binlerce kişinin kendisini dinlemeye geldiğini gören taverna müziğinin kralı, “Aslında 28 Haziran Kurtuluş Günü´nde burada olacaktım. Konserimizi yağmur nedeniyle hafta arası bir güne erteledik. Bu nedenle ilginin az olacağını düşünmüştüm. Ancak görüyorum ki endişem yersizmiş” diyerek, sevenlerine teşekkür etti.

BU KONSER BURADA BİTMEZ
Yıllarca sevenlerin dillerinden düşmeyen şarkılarını ard arda seslendiren Cengiz Kurtoğlu´na konser sonunda Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu tarafından teşekkür plaketi ve çiçek verildi. Kurtoğlu da, “Beni böylesine güzel bir seyirci ile buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na teşekkür ediyorum” dedi. Kurtoğlu, ayrıca “Bu konser burada bitmez, yine geleceğim” diyerek sevenleri ile tekrar buluşma sözü verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!