Cemal Şişman iki kupa istedi

Aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor Başkanı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman, Yıldızlar Ligi E Grubu`nda şampiyonluğa ulaşan C Genç takımını, geçtiğimiz cuma akşamı Antikkapı Restaurant`ta ağırladı.

Şişman, onuruna akşam yemeği verdiği genç sporcuları tek tek kutladı.

ÖNCE TANIŞTILAR
Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyelerinden Recep Bilal Şengün, Ercüment Yıldırım, Yılmaz Günel, Levent Atalı ve Nagehan Yüksel, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı İlyas Çakır ile takım antrenörleri Fatih Şengün, Şükrü Aktaş ve Hasan Vardoğan yemekte sporcuları yalnız bırakmadı. C Genç takımı futbolcularıyla ilk kez bir araya gelen Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, önce futbolcuları tek tek tanıdı, ardından akşam yemeğine geçildi.

DERSLERİNİZ KÖTÜ OLMASIN
Yemek sonrasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cemal Şişman, futbolcuları kutladığını, play-off liginde ise şampiyon olamamalarından dolayı üzüldüğünü belirtti. Gelecek yıl için play-off liginde de şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade eden Şişman, futbolun yanında okulun da çok önemli olduğunu söyledi. Şişman, hiçbir futbolcunun derslerini kötü olarak görmek istemediğini vurguladı.

KOCAELİSPOR MAÇLARINA GİDECEKLER
Önümüzdeki sezon için başarı sözü veren genç futbolcular, başkan Cemal Şişman`a topluca Kocaelispor`un İsmetpaşa stadındaki maçlarına gitmek istediklerini dile getirdi. Bunun üzerine Şişman, takımın programının müsait olması durumunda ikinci yarıda İsmet Paşa stadında oynanacak tüm Kocaelispor maçlarına takım oyuncularının topluca götürüleceği müjdesini verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!