Çayırova´ya yeni mezarlık

Mevcut mezarlığın yetersiz kalması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi harekete geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir yandan Kocaeli`nin köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken, diğer yandan da sosyal amaçlı ihtiyaçları giderecek çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.  gerçekleştiriyor. Bu çalışmalardan biri de Çayırova`da. Büyükşehir Belediyesi, Gebze`ye bağlı beldedeki mezarlığın yetersiz olması nedeniyle hemen yanında bulunan araziye tek ve çift kişilik mezarlık yapacak.

7 FİRMADAN TEKLİF
Bu amaçla açılan ihale, bugün Büyükşehir Belediyesi`nde yapıldı. Muhammen bedeli 217 bin 316 YTL olan ihale için toplam 7 firma teklif verdi. İdsem Yapı 129 bin 859 YTL ile en düşük, Demka İnşaat ise 242 bin 52 YTL ile en yüksek fiyatı veren firmalar oldu. İhale sonucu teklif dosyaları incelendikten sonra belirlenecek.

ÇİM VE FİDAN DA DİKİLECEK
İhale kapsamında yeni mezarlık alanı için yaklaşık 4 bin metrekare parke, 2 bin metrekare bordür döşenecek, 200 metre uzunluğunda istinat duvarı yapılacak. Bu çalışmalarla birlikte mezarlık alanı çimlendirilecek, fidanlar dikilecek. Çayırova`ya ait tek ve çift kişilik mezarlık alanı, iş tesliminden 60 gün sonra tamamlanacak.

FİRMALAR  TEKLİFLER
İsdem Yapı  129 bin 859 YTL