Çayırova Konferans Salonu iki ayda bitecek

İhalesi geçen ay yapılan projenin çalışmaları başladı

Çayırova Konferans Salonu iki ayda bitecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi projelerinin yanı sıra, daha önceki dönemlerde temeli atılmış ancak sonuçlandırılamamış atıl durumdaki projeleri de hayata geçiriyor.

AÇIĞI KAPATACAK
Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede 2003 yılından beri kaderine terkedilmiş olan Çayırova Belediyesi Hizmet Binası içindeki konferans salonuna el attı. Çayırova bölgesinde herhangi bir konferans salonu bulunmadığı için söz konusu projenin hayata geçmesiyle bölgenin sosyo-kültürel anlamdaki önemli bir açığı kapatılmış olacak.

ELEKTRONİK SİSTEM
İhalesi geçen ay yapılan salondaki çalışmalara start verildi. 250 kişi kapasiteli konferans salonu için teknolojinin tüm imkanları seferber edilecek. Ses düzenin akustik hale getirileceği salona ısıtma ve soğutma sistemleri kurulacak. Ayrıca elektronik sisteme tamamen uygun hale getirilecek.

UZAY ÇATI
Salonda uzay çatı sistemi uygulanacağı için direkler bulunmayacak. Zeminine ise laminant parke döşenecek. Söz konusu yapının bir bölümü de sergi salonu olarak dizayn edilecek. Çalışmaların iki ay içinde tamamlanması gerekiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!