“Çalışanın başımın üstünde yeri var”

Başkan Karaosmanoğlu, en büyük zevki beldelere hizmet verirken aldığını söyledi:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kuruçeşme Belediyesi`nin düzenlediği sabah kahvaltısına katıldı. Kahvaltıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, göç alan bir kente hizmet etmenin zorluğuna dikkat çekerken, en büyük zevki beldelere hizmet götürürken aldığını söyledi.

KAHRAMAN`DAN TEŞEKKÜR
Kuruçeşme Belediyesi`nin sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısına, Başkan Karaosmanoğlu`nun yanı sıra, Kuruçeşme Belediye Başkanı Dr.Ali Kahraman, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri katıldı. Açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Ali Kahraman, Büyükşehir Belediyesi`ne katkılarından ötürü teşekkür etti. Kahraman, alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapıya yatırım yapılacağını belirterek, “Bu konuda Büyükşehir Belediyemizin büyük desteği, bize güven ve mutluluk veriyor” dedi.

“TAKIM RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ”
Yemekte konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sorumluluk sahibi insanlar için yöneticiliğin zor olduğunu ifade etti. Karaosmanoğlu, yaptığı işin en mükemmelini yapmak için çaba harcadığını, sorumluluk sahibi insanların bu düşüncede olduğunu belirtti. Tüm belediyelerle takım ruhu halinde çalıştığını ifade eden Karaosmanoğlu, öncelik olarak yarım kalan işleri bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“BELDELERE HİZMET BÜYÜK ZEVK”
Hizmet yaparken adil davranmaya özen gösterdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Çalışan, emek veren, alın teri akıtan kim olursa olsun, başımız, gözümüz üstünde yeri var. Biz bu kentin her köşesinde hizmetin en iyisini vermek istiyoruz. En büyük zevki beldelere hizmet götürürken yaşıyorum. Dışarıdan bakılınca Kocaeli Türkiye`nin en zengin ili olarak gözükse de, kentimizin nüfusu her geçen gün artıyor. Göçün getirdiği büyük sıkıntılar var. Dünyada göç alan ketleri idare etmek zordur. Biz bu zorluklarla mücadele ederek, hizmeti her köşeye, her köye yaymaya çalışıyoruz. Köylerimizin kalkınmasına önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞ HİZMETE AÇ”
Konuşmasında vatandaşın hizmete aç ve muhtaç olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, bu açığı kapamak için geceli gündüzlü çalıştıklarını ifade etti. Teslim aldığı belediyede iki tane arıtma tesisi bulunduğunu, bunlarında yüzde 30 kapasite ile çalıştıklarını belirten Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, şu an 8 arıtma tesisinin tam kapasite çalıştığını söyledi. 2007 yılına kadar iki arıtma tesisi daha hizmete gireceğini anlatan Karaosmanoğlu, “Bu imkanlar dün yok muydu? Nüfusu iki yüz bin olan İzmit Büyükşehir`in nüfus itibariyle şimdikine göre 5 kat daha fazla para geliyordu. Ne yapıldı İzmit`te?  Kanalizasyon yok. Yuvacıktan gelen suyun yarısı kayıp. Geçen yıllarda baraj yüzde yetmiş beş boştu. Eskiyi eleştirmek istemiyorum fakat yapılanlar ortada” dedi.

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu, kahvaltının ardından Kuruçeşme Beldesi`nde Büyükşehir tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu`na incelemeleri sırasında Kuruçeşme Belediye Başkanı Dr. Ali Kahraman eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!