Buzun prenseslerinin hedefi Milli Takım

Kağıtspor Bayan Buz Hokeyi Takımı, TV 41`in konuğu oldu

Yeni kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Buz Hokey Takımı, TV 41´in konuğu oldu. Buzun prensesleri Milli takımda Türkiye´yi temsil etmenin kendileri için en büyük hedef olduğunu belirterek, en kısa zamanda ay yıldızlı formayı giyeceklerine dair Kocaelililere söz verdi.

CENGİZ KAHRAMAN´IN PROGRAMI
Bu sezon ilk kez faaliyete geçen Büyükşehir Kağıtspor Bayan Buz Hokeyi Takımı, Antrenör Tarık Göçmen ile oyuncular Makbule Atalı, Alev Kahraman, Sıla Acar, Şule Yılmaz, Adile Alan, Didem Güren, Burçin Çevik, Simge Özer, Tuba Batır ve Cemre Çağlar, TV 41´in konuğu oldu. Programda Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi ve Buz Hokeyi sorumlusu Halit Bostancı´da katıldı. TV 41´de her hafta Cengiz Kahraman tarafından sunulan ‘Salon Sporları´ adı altında sunulan programda sporcular kendilerini tek tek tanıtarak buz sporuna nasıl başladıklarını anlattı. 

BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR KAPILARI HERKESE AÇIK
Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Halit Bostancı, Büyükşehir Belediyesinin spora ve sporcuya büyük destek verdiğini söyledi. Buz Hokeyinin ve Kağıtspor´un diğer branşlarının tüm Kocaelililere açık olduğunun altını çizen Bostancı, “İlimizde spor yapmak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi.  

TARIK HOCA BAYANLARDAN UMUTLU
Kağıtspor Bayanlar Buz Hokeyi  Takımı Antrenörü Tarık Göçmen ise, buz hokeyi sporu üzerine genel bir değerlendirme yaptı. Bu sporu yapmanın kolay olmadığına dikkat çeken Göçmen, “Bu spor zor olmakla birlikte azmi olan herkes tarafından yapılabilir. Futbol kadar meşhur olmasa da dünyanın bir çok ülkesinde Buz Hokeyi´ne büyük ilgi var. Bizler bayan takımımızı kurarak ülkemizde de bayan buz hokeyi sporu yapılmasının önünü açmak istedik. Kısa bir süre içerisinde Bayanlar Milli Takımı kurularak, bizim sporcularımızın da ay yıldızlı formayı giyeceğini umut ediyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!