Buzun prensesleri geliyor

Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Bayan takımı kuruldu

İlimizi Buz Hokeyinde başarılı bir şekilde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, erkeklerden sonra Bayan Buz Hokeyi takımını da hayata geçirdi. Henüz yeni kurulan bayan takımı antrenmanlarına başladı.

23 BAYAN HOKEYCİ
Bünyesinde 2 binin üzerinde lisanslı sporcu bulunduran Büyükşehir Kağıtspor, bunlara buz hokeyi bayanlar takımındaki sporcuları da eklemeye hazırlanıyor. 23 bayan sporcuyla antrenmanlara başlayan Büyükşehir Kağıtspor, önümüzdeki günlerde kurulması muhtemel olan Türkiye Buz Hokeyi Bayanlar Ligine katılacak. Daha önce Ankara´da 2 Buz Hokeyi Takımı olmasına rağmen, sayının yetersiz olması nedeniyle lig kurulamıyordu. Ancak Büyükşehir Kağıtspor´un bünyesinde de bir takım hazırlığı ile birlikte, Bayanlar Buz Hokeyi Liginin kurulma ihtimali arttı.

MİLLİ TAKIMA DA
Ayrıca Uluslar arası Hokey Federasyonu tarafından Türkiye Buz Hokeyi Federasyonuna gönderilen yazıda, Türkiye´nin de 2007 yılında Bayanlar Buz Hokeyinde ulusal müsabakalara katılacağı belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen Büyükşehir Kağıtspor, Türkiye Bayan Buz Hokeyi Milli Takımına da sporcu göndermeye hazırlanıyor.

HEP BİRLİKTE POZ VERDİLER
Büyükşehirli çiçeği burnundaki buz hokeyci bayanlar, Buz Hokeyi Antrenörü Tarık Göçmen ve yardımcısı aynı zamanda erkek buz hokeyi takımı oyuncusu Tuğcan Akyıldız nezaretinde Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde antrenmanlarına başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk kez bir araya gelip fotoğraf çektiren, buz hokeyi bayan takımını tanıtmak için ağır buz hokeyi elbiselerini giyen bayanların elbiselere yabancı olmaları dikkatlerden kaçmazken, buz hokeyi sporu için bir hayli istekli oldukları gözlendi.

BESYO AĞIRLIKLI
Aralarında Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencilerinin de bulunduğu 23 sporcunun adları şöyle: Nurdan Parlayan, Alev Kahraman, Sıla Acar, Sevim Yıldırım, Z. Nazan Gencer, Nilay Kurt, Elçin Deniz Özkurt, Tülin İtler, Cemre Çavdar, Makbule Atalı, Dilara Kamış, Sumru Yılmaz, Simge Birgül, Selda Tan, Nilsu Burgu, Didem Güren, Simge Özer, Betül Erenoğlu, Ayşenul Erenoğlu, Eda Bostancı, Asenan Seven, Nevriye Akkaya, Burçin Çevik.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!