Buzda Çek kaleci

Çekoslovak kaleci Tomas Kupka, Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladı

Türkiye Buz Hokeyi Süper Liginin başarılı ekiplerinden Büyükşehir Kağıtspor, 2006-2007 sezonu hazırlıklarına başladı. Yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Kağıtspor, Çek kaleci Tomas Kupka´yı denemek üzere Kocaeli´ne getirdi.

ÇEK KALECİ ANTRENMANLARDA DENENİYOR
Yeni sezonda Buz Hokeyi Süper Liginde yine zirve mücadelesi verecek  olan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, Çek Asıllı Kaleci Tomas Kupka´yı denemek üzere Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonunda yapılan antrenmanlara çıkarmaya başladı. Çek Kaleci Tomas Kupka, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un sezon başı hazırlık çalışmalarında göz doldurduğu taktirde transfer edilecek. 23 yaşında olan Çek asıllı Tomas Kupka, 2 Amerika Ohio´da Üniversiteler Liginde oynamış genç ve yetenekli bir oyuncu olarak biliniyor. Kupka halen Çek Liginde Uh.Hradiste takımının kalecisi durumunda. Büyükşehir Kağıtspor, bu oyuncuyu beğenmesi durumunda, Uh. Hradiste takımından bonservisi alınarak transferi gerçekleşecek.

 

KALECİ ANTRENÖRÜ OLARAK DA FAYDALANILACAK
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı Antrenörü Tarık Göçmen, “Tomas Kupka´nın kaleciliğinin yanı sıra, kaleci antrenörlüğünden de faydalanmak istiyoruz. Deneme süresi içinde takımımıza uyum sağlarsa gelecek sezonda kalemizi koruyacak. Ayrıca Avrupa ve Amerika Buz Hokeyi tecrübesi bulunan Tomas Kupka´nın genç kalecilerimizin yetişmesinde de önemli katkıları olacağını umut ediyoruz” dedi. Kupka, Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımının yaptığı tüm antrenman ve hazırlık maçlarında görev yapıyor. Kupka´nın durumunun önümüzdeki hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!