Buz Sarayı´na ünlü akını

“Buzda Dans” yarışmasına katılacak ünlüler yarışmaya Büyükşehir Belediyesi`nin Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde hazırlanıyor

Televizyon programlarında sıkça görmeye alıştığımız ünlüler, SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Buzda Dans´ isimli yarışmaya, Büyükşehir Belediyesi´ne ait Olimpik Buz Sporları Tesislerinde hazırlanıyor.

Yarışmaya katılacak ünlüler arasında yer alan showman Okan Karacan, Yıldo, oyuncu Alp Kırşan, Yağmur Atacan ile türkücü Hasan Yılmaz, Buz Pateni tesislerinde ilk antrenmanlarını yaptı. Ünlüler yarışmanın devam edeceği üç ay boyunca Olimpik Buz Pateni Tesisleri´nin deneyimli hocalarından buzda kayma dersleri alacak.

ASENA VE DİĞER ÜNLÜLER
Buz Sporları Tesisleri yarın da yarışmada boy gösterecek olan ünlü oryantal Asena, şarkıcı Tuğba Ekinci, Pınar Aylin, manken Şebnem Schaffer, oyuncu Zeynep Tokuş ile Mehmet Aslan´ın ağırlayacak.

BÜYÜKŞEHİR´İN, ÖNEMLİ ORGANİZASYONLARA KATKISI
Geçen yıl İngilterede reyting rekorları kıran Buzda Dans isimli yarışma, Aralık ayı içerisinde SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığını Med Yapımın üstlendiği yarışma için Parkormanda dev bir buz pateni platosu kuruldu. Büyük ödülün 100 bin YTL olduğu yarışmaya Asena, Okan Karacan, Tuğba Ekinci, Alp Kırşan, Şebnem Schafer, Yıldo, Zeynep Tokuş, Yağmur Atacan, Hasan Yılmaz, Pınar Aylin, Mehmet Aslan ve Bülent Polat katılacak. Daha önce hiçbir buz pateni deneyimi olmayan yarışmacılar, Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonunda deneyimli yabancı hocalarla çalışmalarına başladı. Birçok önemli organizasyonun düzenlemesine katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu organizasyonda ünlü sanatçıların en iyi şartlarda buzda kaymasını öğrenmeleri için Olimpik Buz Sporları Tesislerini, haftanın belli günlerinde ünlü sanatçılara tahsis etti.

3 AY BOYUNCA KOCAELİ´NDE OLACAKLAR
Bu sayede Kocaeli halkı da istediği zaman Olimpik Buz Sporları Tesislerine giderek ünlü sanatçıları yakından görme fırsatı bulabilecek. Ünlü sanatçılar, yaklaşık 3 ay boyunca Olimpik Buz Sporlarında eğitim alacak.

2 GRUP HALİNDE ÇALIŞIYORLAR
Yarışmada 10 Türk ünlüye, dünyanın buz danslarında önde gelen 10 ismi partnerlik yapacak. Ünlüler Buz Pateni Tesisleri´nin yanı sıra yarışmanın yapılacağı İstanbul Kent Ormanı´nda da çalışmalarını sürdürüyor. Yarışmada 5 kişilik jüri üyesi, yarışmacılara olimpiyatlarda olduğu gibi 6 üzerinden not verecek.

BUZ PİSTİNİ ÇOK BEĞENDİLER
Amaçlarının hem izleyenlere güzel bir show gösterisi sunmak, hem de buz sporunu Türk insanına tanıtmak olduğunu ifade eden Program Editörü Seda Günaçgün, “Bu yarışma sayesinde buz sporunun ne kadar zevkli ve yapmak isteyen herkesin yapabileceği bir spor olduğunu göstermek istiyoruz. Yarışmaya katılan sanatçı arkadaşlarımız daha önce buz deneyimi olmayan arkadaşlarımız. Ancak kısa bir süre içerisinde buzda kaymayı öğrendiler. Bizlere tesislerini açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir pistiniz var. İnşallah bu yarışmanın ardından İstanbul´da da böyle bir pist açılır” şeklinde görüş belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!