Buz Sarayı artık yaz aylarında da açık

Dileyen buz pateni yapabilecek, dileyen yaz okuluna kayıt olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Sarayı, kuruluş tarihi olan 1999`dan bu yana ilk kez yaz aylarında da hizmet vermeye hazırlanıyor. Bu amaç için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayan Buz Sarayı bünyesinde bir de yaz okulu kurulacak.

SEANS ÜCRETLERİ AYNI
Buz Sarayı`nın tarifelerinde yaz ayları nedeniyle herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Halk günü olarak belirlenen pazartesi ve perşembe günleri seans (1 saat) ücreti 1.5 milyon. Diğer günlerde ise Kocaelililer bir seans için 2.5 milyon lira ödeyecek. 

YAZ OKULU DA AÇILIYOR
Yaz okuluna ise kayıtlar halen devam ediyor. Son başvuru tarihi 1 Temmuz 2005 olarak belirlendi. Bu tarihten sonra başlayacak kurslar 3 ay sürecek. 4 yaşından 50 yaşına kadar ayakta durabilen herkes kurslara katılabilecek, kursun sonunda kursiyerlere sertifika verilecek.

 

PATENLER ÜCRETSİZ
Büyükşehir Belediyesi antrenörleri tarafından verilecek kursların aylık ücreti 25 milyon TL. Kursa iki kardeş olarak katılacaklara indirim yapılacak. Kursiyerlerin patenlerini ise Büyükşehir Belediyesi ücretsiz olarak karşılayacak. 

ÖĞRENCİLER İÇİN RAHAT DÖNEM
Eğitim öğretim dönemi boyunca hafta içinde okula, hafta sonunda ise dershanelere gitmek zorunda kalan öğrenciler için, Buz Sarayı`nın yaz aylarında da faaliyette olması büyük bir avantaj. Ayrıca sıcak yaz günlerinde hoşça vakit geçirip, spor yapmak isteyen Kocaelililer de bu imkandan doyasıya faydalanabilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!