Buz Pateninden ilimize 7 madalya geldi

Artistik patenin genç yetenekleri Ankara`da yarıştı

Artistik Paten Teşvik Şampiyonası hafta sonu Ankara´da yapıldı. Şampiyonaya ilimizden katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ve Çenesuyu takımı sporcuları 7 madalya ile şehre döndü.

İZLEYENLER ZEVK ALDI

Türkiye Buz Pateni Federasyonun 2006-2007 Sezonu ilk resmi faaliyeti olan Artistik Buz Pateni Türkiye Teşvik Şampiyonası müsabakaları Ankara Bahçelievler Gençlik Spor il Müdürlüğü Buz Paten Sarayında yapıldı. 14 Kulüpten 99 Sporcunun mücadele ettiği müsabakaların 4 Kategoride yapıldığını söyleyen Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir “Buz Patenin geleceğini oluşturacak minik sporcuların buz üzerinde spor ve sanatın birleşimi gösterilerini zevkle izledik” dedi.

İLİMİZE 7 MADALYA

Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bursa,İzmir,Denizli,Muğla´dan sporcuların katıldığı Artistik Buz Pateni Türkiye Teşvik Şampiyonası A, B, C ve D kategorilerinde yapıldı. A Kategorisinde 1995-97, B Kategorisi 1996-98,C Kategorisinde 1997-99, D kategorisinde ise 1998 Doğumlular mücadele etti. Müsabakalarda başarılı olan sporcuların madalyalarını Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Fehmi Tekelioğlu,Ersin Yazıcı,    Nurettin Arıcan, Kemal Altunel verdi. Şampiyonaya ilimizden katılan Büyükşehir Kağıtspor ve Çenesuyu İdman Yurdu takımı sporcularından 7 isim başarılı sonuçlara imza atarak madalya kürsüsüne çıktı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!