Buz Hokeyine milli transfer

Türkiye Buz Hokeyi Süper Liginin başarılı ekiplerinden Büyükşehir Kağıtspor, Ankara Polis Akademisi`nin milli sporcusu Erdoğan Coşkun`u transfer etti.

Türkiye Buz Hokeyi Süper Liginin başarılı ekiplerinden Büyükşehir Kağıtspor, Ankara Polis Akademisi´nin milli sporcusu Erdoğan Coşkun´u transfer etti.

13 KEZ MİLLİ OLDU
Buz Hokeyi Süper Liginde zirve mücadelesi verecek  olan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı gücüne güç kattı. 1983 doğumlu olan Erdoğan Coşkun, 4 yıl ABD ve Kanada da bir çok başarıya imza attı. ABD ve Kanada dönüşü, Ankara Polis Akademisi´yle anlaşan Erdoğan Çoşkun, Genç ve 20 Yaşaltı Milli Takımımızın 13 kez formasını giydi.

ERKEN FİNAL
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokey Takımımızın 10 Aralık 2006 Pazar günü Ankara´da Polis Akademisi ile yapacağı müsabakada Büyükşehir Kağıtspor forması giyecek olan Erdoğan Çoşkun, bu karşılaşmaya erken final olarak değerlendirdi.

İDDİALI GİTTİ
Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı Antrenörü Tarık Göçmen, Ankara´ya iddialı gittiklerini belirterek “Yeni transferimiz ile birlikte gücümüze güç kattık. Gerçekten erken final niteliği taşıyan karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz” dedi.
Ankara Polis Akademisi - Büyükşehir Kağıtspor müsabakası Ankara Bahçeli Evler´deki Belpa Spor Salonda saat 19.00´da başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!