Buz hokeyinde yine fırtına gibiydik

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor:13 - Ankara Büyükşehir Belediyesi:1

Türkiye Büyükler Buz Hokeyi Süper ligindeki temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Buz hokeyi takımı, hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Ankara Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını 13-1 gibi net skorla kazanmasını bildi.

SON 10 DAKİKA SERT GEÇTİ
Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde oynanan karşılaşmada baştan sona üstün oynayan temsilcimiz, ilk 20 dakikalık periyodu 4-0 önde kapadı. İkinci periyotta da oyunda ağırlığını hissettiren Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor takımı bu yarıyı 8-1 önde bitirdi. Karşılaşmanın üçüncü ve son periyodunda ise, iki takım oyuncularında da yorgunluk belirtilerinin ön plana çıkmasıyla oyun bir hayli sertleşti. Maçın bitmesine 10 dakika kala, temsilcimizden Gökhun, Ankara Büyükşehir Belediyespor oyuncusu ile yumruklaşınca iki oyuncu da müsabakadan men cezası aldı. Bu dakikalarda da oyunda ağırlığını hissettiren temsilcimiz arayı giderek açtı ve karşılaşmayı 13-1 önde kapadı. 

HAFTA SONU DERBİ VAR
Geçtiğimiz hafta ilk maçında Şampiyon Spor Kulübü karşısında 28-0 gibi farklı bir skor elde eden Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, bu galibiyetle Buz hokeyi süper liginde gücünü iyice hissettirdi. Temsilcimiz ligin üçüncü karşılaşmasını önümüzdeki cumartesi günü saat 14.00`te kendi sahasında Polis Akademisi`ne karşı oynayacak. Geçen yılın şampiyonu ve Buz hokeyi liginin en güçlü takımları arasında yer alan Polis Akademisi maçı, bir bakıma ligin şablonunu çizecek. İki yabancısı Oleg Vaslyev ile Tony Batchorv`un lisansları yetişmediği için ilk 2 hafta oynatamayan temsilcimiz, bu hafta oynanacak olan zorlu karşılaşmada bu oyuncularına şans vermeyi düşünüyor.

GÖÇMEN DESTEK İSTEDİ
Bu hafta oynayacakları Polis Akademisi maçının çok önemli bir karşılaşma olduğuna dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Buz Hokeyi Antrenörü Tarık Göçmen, “Bu haftaki rakibimiz geçen yılın şampiyonu. Şampiyonlar ligine çıkmak için bu haftaki rakibimizi mutlaka yenmemiz gerekiyor. Kendi saha avantajımızda seyirci desteğini de arkamızda görmek istiyoruz. Bu yüzden tüm Kocaelili sporseverleri hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz” dedi

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor 13 - Ankara Büyükşehir Belediyesi 1
Hakemler: Tan Yaşartürk (***), Burçin Çevik (***), Nil Günal (***)
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR: Cihan (***), Uğur (***), Gürkan (***), Gökhun (***) Yavuz (***), Serkan (****), Tuğcan (***), Burak (***), Hakan (***), Caner (***), Ali Can (****), Barış (****), Görkem (***)
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Ercan (**), Burak (**), Murat (**), Tuna (**), Mehmet (***), Çağrı (**), Emre (**), Serkan (**), Cem (**), Barış Özerk (**), Mert (**), Alper (**), Seçim (**), Özgür (**), Barış Bağcılar (**)
Goller: Barış (4), Ali Can (4), Tuğcan (2), Caner (2), Emre, Uğur

Bizi;
sosyal medyada takip edin!