Buz Hokeyi Takımı zirveye ortak

Türkiye Buz Hokeyi Büyükler Ligi`nde şampiyonluğu geçen sene finalde şanssız bir şekilde yenildiği Ankara Polis Akademisi`ne kaptıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, bu sezon da oldukça iddialı.

AVERAJLA İKİNCİ
Oynadığı ilk dört maçını kazanan buz hokeyi takımımız, bu hafta oynadığı derby niteliğindeki maçta; dünyaca ünlü Bulgar milli takımı kaptanını da kadrosuna dahil eden İstanbul Paten Buz Hokeyi takımını 9 – 7 mağlup etti ve ligde averaj farkı ile Ankara Polis Akademisi`nin ardından ikinci sıraya yerleşti.

HEDEF AVRUPA KUPALARI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi takımı 10 takımın yer aldığı Türkiye Buz Hokeyi Büyükler Ligi`ni şampiyon olarak tamamlayıp, ülkemizi Avrupa kupalarında başarı ile temsil etmeyi hedefliyor.