Buz hokeyciler başkentten mutlu döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi´ni evinde 12-1 yendiler

Türkiye Büyükler Buz Hokeyi Süper Ligi`ndeki temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, hafta sonu karşılaştığı Ankara Büyükşehir Belediyespor`u 12-1 gibi net skorla yendi. Bu sonucun ardından puanını 20`ye yükselten Büyükşehir Kağıtspor, liderlik koltuğundaki yerini korudu.

TAHRİKLERE KAPILMADAN
Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, 3. periyodun ilk maçı olan Şampiyonspor karşılaşmasının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından çıktığı Ankara deplasmanında arzu ettiği sonucu elde etti. Belpa Buz Sporları Tesisleri`nde oynanan karşılaşmada zaman zaman maçın tansiyonu en üst seviyelere kadar tırmanırken, temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor tahriklere kapılmadan karşılaşmadan farklı skorla galip ayrılan taraf oldu. Büyükşehir Kağıtspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde, şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi Polis Akademisi ile karşılaşacak.

Ankara Büyükşehir 1 - Kocaeli Büyükşehir 12
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Ercan (**), Burak (**), Murat (**), Tuna (**), Mehmet (***), Çağrı (**), Emre (**), Serkan (**), Cem (**), Barış Özerk (**), Mert (**), Alper (**), Seçim (**), Özgür (**), Barış Bağcılar (**)
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR: Uğur (***), Gürkan (***), Gökhun (***), Serkan (****), Tuğcan (***), Hakan (***), Caner (***), Görkem (***), Erhan (***) Tony (****), Oleg (****), Cengiz (***)
Goller: Gürkan, Tony (3), Tuğcan, Oleg (3), Serkan (2), Cengiz (2), Emre.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!