Büyükşehirli Voleybolcular ...

Kağıtsporlu bayanlar, Ankara Numune Özcan karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı

Büyükşehirli Voleybolcular Başkent´ten puansız döndü

Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonu Ankara deplasmanında oynadığı Ankara Numune Özcan maçını 3-0 kaybetti. Bu mağlubiyetle 18 puanda kalan lacivert beyazlı bayanlar, dördüncü sıraya düştü.

PLAY-OFF İDDASI DEVAM EDİYOR
Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Takımı, hafta sonu Başkent deplasmanında üçüncü mağlubiyeti ile tanıştı. Play-Off mücadelesi veren lacivert beyazlılar, ilk iki sette rakibi Ankara Numune Özcan takımı ile başa baş mücadele ederken, basit hatlara ve bazı hakem hataları neticesinde 2-0 yenik duruma düşünce, üçüncü sette oyundan iyice koptu ve maçı 3-0 kaybetti. Play-Off mücadelesi veren Ankara Numune Özcan ile Kavaklı Beykilkdüzü takımları haftayı galibiyetle kapatıp, 20´şer puanla iki ve üçüncü sıraları paylaşırken, 18 puanda kalan Büyükşehir Kağıtspor ise, dördüncü sırada yer aldı. İlk dört takımın PlayOff´a gitmeye hak kazanacağı Deplasmanlı Bayanlar Voleybol 3. Liginde, temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor bu mağlubiyete rağmen hedefinden uzaklaşmış sayılmaz. Çünkü beşinci sırada bulunan İstanbul Samanyolu ile arasında 7 puan fark var. 

BU HAFTA İTÜ GELİYOR
Bu mağlubiyete rağmen Play-Off iddası devam eden Büyükşehir Kağıtspor, bu hafta 28 Ocak Pazar günü saat 16:00´da Hasan Gemici Spor Salonunda İstanbul Teknik Üniversitesi ile karşılaşacak.

Ankara Numune Özcan : 3 – Büyükşehir Kağıtspor :0

Salon: Batıkent Spor Salonu

Hakemler : Turgay Dedeoğlu***, Yardımcı Hakem Ahmet Çelik
Büyükşehir Kağıtspor: Duygu **, Elif ***, Merve **, İrem **, Kübra Kuzu ***, Hande **, Burcu**, Nalan **, Biner **, Ebru **
Ankara Numune Özcan: Sevil ***, Irmak ***, Esra ***, Aysen ***, Burcu ***, Gülcan ***
Setler: 26-24, 25-22, 25-8
Süre: 64dakika (24-25-15)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!