Büyükşehirli Judocular milli takıma çağırıldı

Milli takıma seçilecek isimler Ünye´deki kampta belirlenecek

Ülkemizi uluslar arası judo müsabakalarında temsil edecek sporcular, Ordu`nun Ünye ilçesinde yapılacak kampta belirlenecek. 12-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Judo Takımı`ndan 4 sporcu da davet edildi.

GEÇEN YILA GÖRE
Türkiye Judo Federasyonu, hava muhalefeti nedeniyle judo milli takımına davet edilecek sporcuların seçmelerinin yapılamaması nedeniyle geçen yılki dereceleri göz önünde bulundurdu. Geçen yıl dereceye giren Büyükşehir Kağıtspor Judocuları, diğer sporcularla birlikte Ünye Park Otel`de kampa girecek.

ABANOZ GÜVENİYOR
Milli takım hocaları nezaretinde 10 günlük sürecek kamp boyunca göze giren sporcular, önümüzdeki dönemde uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek. Sporcularına güvendiğini belirten Büyükşehir Kağıtspor Judo Takımı antrenörü Salim Abanoz, kampa katılan sporcuların milli takıma seçilecek kalitede olduğunu ifade etti.

Kampa katılacak sporcular ve kiloları:
Ahmet Sarı        81 kg
Mahmut Sarı      90 kg