Büyükşehirli güreşçiler Uşak´ta ful çekti

8 sporcunun 8´i de madalya kazandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor güreşçileri, Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasında fırtına gibi esti. Uşak`ta yapılan şampiyonaya 8 sporcusuyla katılan Büyükşehir, 2 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya elde etti. Güreşçilerimizin tamamı, Kastamonu`da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

8 sporcunun 8´i de madalya kazandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor güreşçileri, Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasında fırtına gibi esti. Uşak´ta yapılan şampiyonaya 8 sporcusuyla katılan Büyükşehir, 2 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya elde etti. Güreşçilerimizin tamamı, Kastamonu´da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.



KOCAELİ TAKIM HALİNDE İKİNCİ
Türkiye´nin “Batı Grubu” olarak adlandırılan yaklaşık 30 ilden 300 civarında sporcunun katıldığı şampiyonada, ilimizi Büyükşehir Kağıtspor ve Gölcük Belediyespor güreşçileri temsil etti. 12-13 yaş grubunun katıldığı şampiyonada mücadele eden Büyükşehir´in 8 sporcusu, 2 birincilik, 1 üçüncülük ve 5 beşincilik elde ederken, Gölcük Belediye Spor takımından Burak Emre Tatlı kilosunda birinci olmayı başardı. Bu sonuçlara göre Kocaeli takım halinde ikinci olurken, kilolarında ilk 6 sırayı elde eden yurt genelinden yaklaşık 70 sporcu, 26-28 Mayıs tarihlerinde Kastamonu´da yapılacak Türkiye Şampiyonası´na katılmaya hak kazandı.



İKİZİNE YENİLEN HABİP´E ÖDÜL
Öte yandan Uşak´ta başarılı sonuçlara imza atan güreşçilerimizden Habip Talha Kulaksız, bir ödül daha kazandı. İkiz kardeşi Yunus Emre Kulaksız´a yenilen ve göz yaşlarını tutamayan Habip, şampiyona gözlemcileri tarafından en centilmen güreşçi seçildi. Büyükşehir Kağıtspor Güreş takımı antrenörleri Yusuf Yüksel ve Gürcan Kırcı, şampiyona öncesinde en az 2 sporcularının dereceye girmesini beklerken, 8 güreşçinin de derece yapmasından dolayı hayli mutlu oldu. Başarılı sonuçlara imza atan Kağıtsporlu minik güreşçiler ise, şehir dışında ilk kez katıldıkları şampiyonada aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle hayli gururlu.
DERECE YAPAN SPORCULARIN İSİM VE KİLOLARI:

Harun Baki

(26)

1.

Kerem Güçük

(75)

1.

Yunus Emre Kulaksız

(29)

3.

Sezgin Menteş

(26)

5.

Habib Kulaksız

(29)

5.

Berat Mert Bıyık

(32)

5.

Ertuğrul Serim

(38)

5.

Ramazan Köse

(42)

5.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!