Büyükşehirli basketçiler Migros´a karşı

Büyükşehir Kağıtspor, 1. Lig ekipleriyle hazırlık maçları yapmaya devam ediyor

Deplasmanlı Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi´ndeki temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor lig öncesi güçlü takımlarla hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Hafta sonunda Fenerbahçe´yi konuk eden Büyükşehirli bayanlar, Perşembe günü İstanbul´da Migros ile karşılaşacak.

MİGROS TAM KADRO ÇIKACAK
Hafta sonu İzmit´te oynadığı Fenerbahçe maçında otoritelerden tam not alan Büyükşehir Kağıtspor, 11 Ekim Perşembe günü İstanbul´da 1. Lig ekiplerinden Migros takımı ile hazırlık maçı daha yapacak. Pamukspor Tesisleri´nde oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:00. Büyükşehir Kağıtspor´un bu karşılaşmada tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor. Migros karşılaşmasının Fenerbahçe maçından daha zor geçeceğini belirten Büyükşehir Kağıtspor Antrenörü Caner Yıllar, “Bu maç çok daha sert ve zorlu geçecek. Çünkü rakibimiz 4 ABD´li oyuncusu ve güçlü Türk oyuncularıyla karşımıza tam kadro olarak çıkacak. Bu karşılaşmada oyuncularımın ellerinde gelen gayreti göstereceğine ve hazırlık devresi içinde olduğumuzu unutmadan, sadece antrenmanlarda çalıştıklarımızın ışığında özel bir karşılaşma oynayacaklarına inanıyorum” dedi. 

 

KURA ÇEKİMİ 17 EKİM´DE
Öte yandan Deplasmanlı Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi fikstürü için kura çekimi tarihi belli oldu. Kura çekiminin 17 Ekim Çarşamba günü İstanbul´da yapılacağı belirtilirken, lig maçlarının ise Kasım ayının ikinci haftası başlaması bekleniyor. Kasım ayına kadar ülkemizin önde gelen bayan basketbol takımlarıyla maç yapmaya devam edecek olan Büyükşehir Kağıtspor, 19-20-21 Ekim tarihlerinde Kocaeli´nde bir turnuva organize etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!