Büyükşehirli Arpa, İspanya´da fırtına gibi

Yaptığı iki hazırlık maçını da kazandı, Avrupa Şampiyonası öncesi gücünü gösterdi

Şehrimizden yetişen dünyaca ünlü karateci Haldun Alagaş ve 5 arkadaşını İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nden transfer ederek karatedeki hedeflerini yükseleten Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bunun meyvelerini toplamaya başladı. İspanya`da milli takımın hazırlık maçları yatığı kampa davet edilen Oktay Arpa, iki rakibini de yenmeyi başardı.

AMAÇ NORVEÇ`E HAZIRLIK
Karate milli takımımızın 5-7 Mayıs tarihleri arasında Norveç`te yapacağı Avrupa Şampiyonası öncesi, İspanya`nın Teneriffe kentinde gerçekleştirilen hazırlık maçlarına Büyükşehir Kağıtsporlu Oktay Arpa da davet edildi. Milli takım formasıyla iki müsabakaya katılan Arpa, iki karşılaşmayı da üstün bir performans sergileyerek kazandı. Bu sonuçların ardından yapılan hazırlık maçlarında Türkiye takım halinde birinci olurken, ev sahibi İspanya ikinci, Bosna Hersek de 3. oldu.


 
ARPA MİLLİ TAKIM, ALAGAŞ FERDİ
Oktay Arpa ve Haldun Alagaş, nisan ayının 15`inde İstanbul`da kampa girecek ve Norveç`te yapılacak Avrupa Şampiyonası`na katılacak. Şampiyonada Oktay Arpa milli takım adına yarışırken, Haldun Alagaş ise ferdi dalda şampiyonluk için mücadele verecek. Yaptıkları kaliteli transferlerle hedeflerini büyüttüklerini belirten Büyükşehir Kağıtspor Karate takımı antrenörü Timur Doğan, “Kağıtspor olarak gerek büyüklerde, gerekse küçüklerde milli takıma ilerleyen günlerde çok sayıda sporcu vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!