Büyükşehir´in 25 antrenörü konferansta

Büyükşehir Kağıtspor hocaları ilk kez bir konferansta buluştu

Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde yapılan “Sporda Doğal Beslenme Destekleri” konulu konferansta bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor antrenörleri, hem sporcuların beslenmesiyle ilgili bilgiler aldı, hem de birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

GNC FİRMASINDAN
Konferansa dinleyici olarak Büyükşehir Kağıtspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren branş antrenörleri ve yönetim kurulu üyeleri, konuşmacı olarak ise GNC firması adına Mürüvvet Niğdelioğlu Sümer katıldı. Aynı firmadan Üretim Müdürü Bilge Karataş, Medikal Kanal Sorumlusu Zeynep Bulcan ve İzmit Şube Müdürü Ayşe Ayhan`ın da hazır bulunduğu konferansta, slayt gösterisi eşliğinde özellikle küçük yaştaki sporcuların beslenmesi konusunda bilgiler verildi.

“DAHA SIK BULUŞACAĞIZ”
Yaklaşık 1 saat süren konferansın ardından GNC firması yetkilileri soruları yanıtlarken, konferansın ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, “Büyükşehir Kağıtspor olarak çok büyük bir aileyiz. 25 branş var. Bir apartmanda 25 değişik komşunun yaşaması ve hiçbirinin birbirinden haberdar olmaması gibi bir durum istemiyoruz. Bugünkü toplantımızın en büyük amacı budur. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

KOKTEYL VE TOPLU FOTO
Konferans sonrası mini bir kokteyl düzenlenirken, bu tür organizasyonların devam etmesi dileğinde bulunan antrenörler, Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!