Büyükşehir`den yeni bir çevre atağı daha

Atık pil toplama kutuları monte edilecek

Çevreye ve onun geleceğine verdiği önemi her fırsatta ve her uygulamasıyla ortaya koyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şimdi de çevreye büyük zararı olan boş pilleri kontrol altına almaya yönelik önemli bir adım atıyor.

TÖRENLE MONTE EDİLECEK

Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Çarşamba gününden itibaren Kocaeli`nin çeşitli yerlerine atık pil toplama kutuları yerleştirecek. İZAYDAŞ tarafından monte edilecek atık pil toplama kutuları için bu hafta Çarşamba günü saat 14.00`de Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun da katılacağı törende Büyükşehir Belediyesi`nin önündeki alan ile Yürüyüş Yolu`nun üç ayrı noktasına atık pil toplama kutuları yerleştirilecek. Uygulamaya daha sonra Kocaeli`nin tümünde devam edilecek. Atık pil toplama kutularının özellikle iş yerleri, okullar ve sanayi kuruluşlarının önlerinde konuşlandırılmasına özen gösterilecek.