Büyükşehir`den Yazlık beldesine alternatif yol

Büyükşehir Belediyesi, Yazlık girişi D-130 yanı bağlantı yol çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2 km uzunluğundaki bağlantı yolunu açmak amacıyla öncelikli olarak yolu temizledi. Ardından kamyonların getirdiği dolgu malzemeleriyle yol 20 cm yükseltildi. Yükseltilen yeni yolun üzerine önümüzdeki günlerde mekanik malzeme atılarak çalışmalar tamamlanacak.

KARAOSMANOĞLU`NA TEŞEKKÜR

Merkez Mahalle Muhtarı Alaaddin Berber ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmaları yakından takip eden Yazlık Belediye Başkanı Sebahattin Ersoy, “D-130 yolunun duble olması nedeniyle İzmit istikametinden gelen vatandaşlarımızın Yazlık ve diğer köylerimize geçişi kapandı. Beldemizin en büyük sorunu olan bağlantı yolunun yapımı için Büyükşehir belediye Başkanımızdan destek istedik. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu`na belde halkım ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.