Büyükşehir`den Orduevi bahçesinde eş zamanlı çalışma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Park Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Gültepe Askerlik Şubesi yanında bulunan Astsubay Orduevi Bahçesi`nde bir dizi çalışma başlattı.

Söz konusu çalışma, Doğu Kışlanın Büyükşehir Belediyesi`ne devri protokolü kapsamında yürütülüyor.

Orduevi bahçesinin 150 metrekarelik alanında süren çalışmalarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler alanın zemin düzenlemesini gerçekleştirdi. Ekipler, bu aşamadan sonra bahçe içinde bir kamelya ve  süs havuzunun inşaa edileceğini ayrıca aydınlatma için direklerin yerleştirileceğini ifade etti. Bahçede son olarak bitkilendirme ve çimlendirme çalışması yapılacak.

FAST FOOD BİNASI
Öte yandan Fen İşleri ekipleri de bahçede fast food binası inşaatına başladı. Yetkililer, binanın kısa bir sürede bitirileceğini ve eş zamanlı yürütülen çalışma nedeniyle bahçedeki çalışmaların tek seferde tamamlanacağına dikkat çekti.