Büyükşehir’den Mihalgazi Belediyesi’ne yardım eli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir Mihalgazi Belediyesi’ne verilecek malzemelerin ihalesi yapıldı.

Büyükşehir’den Mihalgazi Belediyesi’ne yardım eli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği pek çok projenin yanı sıra diğer illere de yardımını esirgemiyor. Hatta bu yardımlar bazen ülke sınırlarını da aşarak pek çok insana umut oluyor. Büyükşehir Belediyesi doğrudan ya da dolaylı olarak diğer illere de hizmette bulunuyor. Pek çok ilde eseri bulunan Büyükşehir Belediyesi Eskişehir ili Mihalgazi Belediyesi’ne yardım elini uzattı. İlçeye verilecek olan üst yapı malzemesinin ihalesi gerçekleştirildi.

DÖRT FİRMA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şirin ilçenin cadde ve sokaklarda kullanmak üzere Mihalgazi Belediyesi’ne malzeme yardımı yapacak. İlçeye 20 bin metrekare prefabrik beton parke ile 5 bin metre prefabrik beton bordür üst yapı malzemesi verilecek. Malzemelerin temini için ihaleye çıkıldı. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda dört firma teklif verdi. En düşük teklifi 380 bin TL ile Kayadayı İnşaat verirken en yüksek teklif 435 bin TL ile Kırcalı Yapı’dan geldi.

ULUSAL VE ULUSLARARASI HİZMETLER

Sakarya Nehri’nin kenarında kurulmuş olan ilçe, Belediye Başkanı Zeynep Akgün tarafından yönetiliyor. Yaklaşık 4 bin 500 kişilik nüfusa sahip ilçenin kaldırımları büyükşehir tarafından verilen malzemelerle yenilenecek. Büyükşehir Belediyesi Diyarbakır, Mardin, Niğde ve Nevşehir gibi kentlerde projeler gerçekleştirirken Karadağ, Pakistan, Bagladeş-Arakan gibi ülkelerde de uluslararası hizmetlerde bulundu.

 

Firmalar Teklifler

Kayadayı İnşaat 380 Bin TL

Bahçem İnşaat 435 bin TL

Ay Taş İnşaat 450 bin TL

Kırcalı Yapı 452 bin TL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!