Büyükşehir’den, Kartepe'de yollarına neşter

Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesi yol üst yapı düzenlemesi için ihaleye çıktı

Büyükşehir’den, Kartepe'de yollarına neşter

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesi’ndeki bozulan ve eskiyen yolları daha modern hale getirmek için ihaleye çıktı. Asfalt, asfalt yama, kazı, dolgu, beton yol, taş duvar ve tretuvar işlerinin yer aldığı ihaleye 6 firma teklif sundu. Çalışmaların yer tesliminden sonra 425 takvim gününde bitirilmesi planlanıyor.

30 BİN TON ASFALT, 33 BİN METREKÜP KAZI ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Demokrasi Caddesi, Kahramanlar Caddesi, Arpalık Caddesi, Ataşehir Birlik Caddesi, İbrikdere 42. Cad., Doğal Yaşam Ankara Yolu, Avkuburun İstiklal Caddesi, Avluburun İzmit Caddesi’nde Yolu üst yapı düzenlemeleri ile ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Bu kapsamda; 28 bin metreküp kazı, 31 bin metrekare dolgu, 9 bin 200 metre drenaj, 9 bin 300 metrekare tretuvar, 40 bin ton asfalt, 3 bin 300 metreküp beton yol ve 2 bin 700 metreküp taş duvar malzeme kullanılarak yol üst yapı düzenleme çalışması gerçekleştirilecek.

6 FİRMA TEKLİF SUNDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Kartepe İlçesi Yol Yapım İşi” ihalesine 6 firma teklif sundu. En düşük teklifi 14 milyon 314 bin TL ile Metafor İnş. verirken, en yüksek teklifi 17 milyon 733 bin TL ile Fıratoğlu İnş. verdi.

FİRMA

TEKLİF