Büyükşehir`den İzmir Kent fuarına yakın ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan, Emlak İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön ve Çevre Koruma Daire Başkanı Necmi Kahraman`dan oluşan bir heyet, 3-6 Mart tarihleri arasında Marmara Tanıtım ve Fuarcılık tarafından İzmir`de düzenlenen Kent`s Fuarları`nı ziyaret etti.

İzmir Kültür Park Fuar Merkezi`nde düzenlenen ve beş ayrı bölümden oluşan fuarda çeşitli incelemelerde bulunan Büyükşehir heyeti özellikle arıtma, emlak, park bahçeler ve kent mobilyalarına yönelik ekipmanlar üzerinde ilgililerden bilgi aldı. Büyükşehir heyeti ayrıca, emlak 2005 stadında gayri menkuller, finansman ve aracılık hizmetlerinin yanı sıra, çevre stadında da konuyla ilgili son teknolojik ekipmanları inceleme fırsatı yakaladı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR`E ZİYARET

Fuardaki incelemelerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi`ni de ziyaret eden Soydabaş ve beraberindeki heyet, burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gül Şener ile bir araya geldi. İzmir ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri`nin çalışma ve projeleriyle ilgili karşılıklı verilen bilgilerin ardından Soydabaş, meslektaşı Gül Şener`e İzmit`in sembolü olan saati kulesi maketini hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!