Büyükşehir’den dolu ve sel felaketi yaşanan noktalara inceleme

İzmit ve Kandıra köylerinde yaşanan dolu ve sel felaketinin ardından Büyükşehir ekipleri bu noktalarda incelemelerde bulunuyor

Büyükşehir’den dolu ve sel felaketi yaşanan noktalara inceleme

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün şiddetli yağış uyarılarının ardından gelen dolu yağışı sonrası Kocaeli’de bağ ve bahçelerde zararlar oluştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kocaeli’nin İzmit ve Kandıra köylerinde dolu ve sel felaketinden zarar gören üreticileri yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor.

TESPİT ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Sel ve dolu felaketinin yaşandığı bölgeye giden Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri bölgelerde incelemelerde bulunuyor. Bölgedeki hasarı yerinde inceleyen teknik ekipler tespitler sonrasında üreticiyle değerlendirmelerde bulunuyor.

İZMİT VE KANDIRA KÖYLERİ ZARAR GÖRDÜ
İzmit’te; Gülbahçe, Arpalık, Orhaniye, Recepköy, Mecidiye, Kozluca Emirhan, Gedikli, Zeytinburnu, Balören, mahallelerinde bulunan fındık, ceviz, karpuz ve mısır tarlaları sel felaketinde zarar gördü. Kandıra İlçesi’nde ise Süllü, Lokmanlı, Ferizli, Balcı ve İncecik mahallerinde etkili olan yağış ve dolu karpuz, ayçiçeği, fasulye, mısır, biber ve domates tarlalarına ciddi zararlar verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!