Büyükşehir´den Çanakkale turu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Çanakkale gezisi düzenliyor.

Deniz otobüsleri ile iki ayrı turda  800 kişi Çanakkale´ye götürülecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Çanakkale gezisi düzenliyor. İki tur halinde gerçekleştirilecek olan gezi deniz otobüsleriyle yapılacak. İlk tur 20-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu turu kaçıran vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi hafta sonuna gelen 30 Haziran 1 Temmuz tarihlerinde ikinci geziyi düzenleyecek. Her iki tur sonunda Çanakkale´ye 800 kişinin götürülmesi hedefleniyor. İki gün sürecek olan gezi için vatandaşlardan ulaşım, yemek, rehberlik ve alan gezisi dahil 60 YTL ücret alınacak.

BİLET TEMİN NOKTALARI
Çanakkale gezisine katılmak isteyen vatandaşlar, biletleri Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, SDKM Kültür Merkezi-Halk Eğitim Gişesi, Belediye İşhanı KOMEK Kurs Merkezi ve Eğitim Kültür Daire Başkanlığı Yahya Kaptan Merkez Binası´ndan temin edebilecek. Ayrıca vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi´ne ait 311 24 74 numaralı telefonundan da gezi ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilecek.

YOĞUN İSTEK DİKKATE ALINDI
Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi deniz otobüsleriyle şehitler diyarına ilk geziyi Çanakkale Zaferi´nin 91. yıl kutlamaları nedeniyle gerçekleştirmişti. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´nun da katıldığı geziye Kocaelililer büyük ilgi göstermiş ve yaklaşık 750 kişi söz konusu törenleri izleme fırsatı bulmuştu. Geziye katılamayan vatandaşlardan gelen yoğun talebi dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale´ye iki turlu gezi düzenleme kararı aldı.

KARIŞ KARIŞ ÇANAKKALE
Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanlığı organizasyonunda gerçekleştirilecek olan gezi sırasında rehberler eşliğinde vatandaşlara 57. Alay Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Seyit Onbaşı, Kilit Bahir Kalesi ve Tabyalar gezdirilerek bilgi verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!