Büyükşehir´den Baturman´a destek

Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, Kocaelispor´un çiçeği burnundaki teknik direktörü Bülent Baturman´ı ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yöneticileri, Kocaelispor`un yeni teknik direktörü Bülent Baturman`ı ziyaret etti. Altay karşılaşması öncesi son antrenmanı ziyaret eden yöneticiler, hocaya çiçek verirken, futbolculara da tatlı ikram etmeyi ihmal etmedi.


 
HOCAYA ÇİÇEK, FUTBOLCULARA BAKLAVA
Kocaelispor`un Altay maçı öncesindeki son antrenmanını ziyaret eden Büyükşehir Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu, göreve yeni gelen teknik heyete “hoş geldiniz” diyerek başarılar diledi. Büyükşehir Kağıtspor Kulübü`nün yeni başkanı Gültekin Görüm ile yönetim kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Süleyman Durak ve Fikret Yıldız, Kocaelispor Teknik Direktörü Bülent Baturman`a üzerinde “size güveniyoruz” yazılı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imzalı bir çiçek takdim etti. Büyükşehirli yöneticiler ayrıca antrenmandan çıkan futbolculara getirdikleri baklavaları da kendi elleriyle yedirdi.

TEKNİK HEYET SEÇİMİNDEN MUTLU VE UMUTLULAR
Bülent Baturman`ı Kocaelispor`da oynadığı yıllarda büyük bir hayranlıkla izlediklerini belirten Büyükşehirli yöneticiler, aynı keyfi Bülent Baturman`ı antrenör olarak izlerken de alacaklarına inandıklarını belirtti.  Kocaelispor yönetiminin Bülent Baturman ve teknik heyetini seçiminde isabetli bir karar aldığına dikkat çeken Büyükşehir Kağıtspor yöneticileri, “Bu şehrin çocuklarını bu takımın başında görmek bizleri son derece mutlu etti. Sizlerle birlikte Kocaelispor`umuzun büyük bir çıkış yakalayacağını umut ediyoruz” diyerek Bülent Baturman ve ekibine başarılar diledi.

“CAMİA KENETLENİRSE ZORU BAŞARIRIZ”
Büyükşehirli yöneticilere bu ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kocaelispor`un yeni teknik direktörü Bülent Baturman ise, “Bizlere verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız Kocaelispor`umuzu layık olduğu yerlere bir an önce taşımak. Tabi bu tüm kentin el ele vermesiyle birlikte daha kolay olacaktır. İşimizin hiç kolay olmadığının bilincindeyiz. Ancak bütün camia kenetlenirse zor olanı başarmak bizim için daha kolay olur” yorumlarında bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!