Büyükşehir`den amatör paten yarışması

Türkiye`de ilk kez düzenlenecek olan yarışmaya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Sarayı, 29 Haziran`da üç güzel etkinliğe ev sahipliği yapacak.

SALONUN IŞIKLARI SÖNECEK
Kültür ve Spor Günleri çerçevesinde gün içinde gerçekleştirilecek ilk etkinlik artistik paten gösterisi. Bu gösteride salonun ışıkları tamamen söndürülecek. Fosforlu kıyafetler giyecek olan sporcular, buz üstünde figürlerini yaparken ortaya farklı bir görüntü çıkmasını sağlayacak. 

TÜRKİYE`DE İLK KEZ
Hemen ardından Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı`nın gösteri maçı, daha sonra ise Türkiye`de ilki gerçekleştirilecek olan ödüllü amatör paten yarışması düzenlenecek. Tüm Kocaeli halkına açık olan etkinliklerde yarışmacıların paten ihtiyacı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Birçok amatör sporcunun bulunduğu Kocaeli`nde yarışmaya her yaştan büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.

DERECEYE GİRENLERE ALTIN
Gösteri ve yarışmanın ardından salona gelen bütün Kocaelililer, ücretsiz olarak bir seans boyunca buz pateni yapabilecek. Amatör paten yarışmasında dereceye giren sporculardan birinci Cumhuriyet altını, ikinci yarım altın, üçüncü ise çeyrek altın ile ödüllendirilecek.

BAŞKENT`TE 15 SPORCUYLA
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Artistik Buz Pateni Takımı, bu hafta sonunda Ankara`da düzenlenecek olan Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası Gençlik Kupası`nda yarışacak. 15 sporcuyla müsabakalara katılacak olan takımımız, oldukça iddialı. İlk defa artistik buz pateni dalında bu kadar kalabalık olan ekibimizin, Kocaeli`ne madalyalarla dönmesi bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!