Büyükşehir´de “zemin özellikleri” semineri

Depreme dayanıklı zemin ve bina temelleri konusu masaya yatırılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü, deprem konusundaki eğitim seminerlerine devam ediyor. 23 Mayıs 2006 Salı günü 09.30-11.30 saatleri arasında düzenlenecek son seminerde, olası İstanbul depreminin ilimizde meydana getireceği etkiler göz önüne alınarak

Depreme dayanıklı zemin ve bina temelleri konusu masaya yatırılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü, deprem konusundaki eğitim seminerlerine devam ediyor. 23 Mayıs 2006 Salı günü 09.30-11.30 saatleri arasında düzenlenecek son seminerde, olası İstanbul depreminin ilimizde meydana getireceği etkiler göz önüne alınarak, “Deprem Güvenli Yapılarda Zemin Özelliklerinin Araştırılması ve Bina Temellerinin Tasarımında Kullanılması” konusu masaya yatırılacak.

PROF. TEZCAN ANLATACAK
Meclis salonunda düzenlenecek seminere konuşmacı olarak Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Semih Tezcan katılacak. Dinleyici olarak ise ilçe ve ilk kademe belediyelerinden teknik personel, KOÜ, Bayındırlık İl Müdürlüğü ve meslek odalarından çok sayıda mühendis davet edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!