Büyükşehir´de İhale Kanunu semineri

İçişleri Bakanlığı Kontrolü Nihat Yıldız kanundaki son değişiklikleri anlatacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nde personel eğitim seminerleri devam ediyor. Bir süre önce gerçekleştirilen Kamu İhale Kanunu semineri, bugün ve yarın genişletilmiş olarak tekrar verilecek. Büyükşehir Meclis Salonu`nda mesai saatleri içerisinde gün boyu sürecek seminere konuşmacı olarak, halen Mamak Belediye Başkan Yardımcılığı yapan İçişleri Bakanlığı Kontrolü Nihat Yıldız katılacak. Yıldız kanunla ilgili son değişiklikleri anlatacak, kanunun daha iyi kavranmasına katkı sağlayacak.

HANGİ KONULAR?
İlçe ve ilk kademe belediyelerinden ilgili personellerin de katılacağı seminerde ele alınacak konular ise sırasıyla şöyle: 4374 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4375 Sayılı Kamu İhale Sözleşmesi, 2688 Sayılı Kanun, İhale Uygulama Yönetmelikleri, Mal Alımı, İhale Uygulama Yönetmeliği, Yapım İşleri İhale Uygulama Yönetmeliği, Hizmet İhale Uygulama Yönetmeliği, Danışmanlık Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliği, Muayene ve Kabul Yönetmelikleri.

5 HAFTA CUMA GÜNLERİ
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nde görev yapan müdür ve daire başkanları, Kurumsal Gelişim Projesi çalışmaları altında 5 hafta boyunca her cuma öğleden sonra bir araya gelecek. Kocaeli Üniversitesi`nden Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş`un vereceği ilk toplantının başlığı “Yönetim ve Organizasyonda Güncel Yaklaşımlar” olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!