Büyükşehir´de göz taraması

Ana binada yer alan tüm personel muayeneden geçirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, işçi sağlığı çerçevesinde başlattığı sağlık taramalarına dün (Salı) de devam etti. Büyükşehir Belediyesi´nde işçi ve memur olarak çalışan toplam 4 bin 587 personel, Avrupa Göz Hastanesi ile yapılan protokol çerçevesinde göz taramasından geçirildi.

BİLGİSAYAR ÇIKTISI
Taramanın yanı sıra personelin göz tansiyonlarına da bakıldı. Tetkikleri yapılan personele göz sağlığını gösteren bir bilgisayar çıktısı verilirken, göz tansiyonunun da ölçüldüğü taramaya Başkan Vekili İlyas Şeker ve Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da katıldı.
Sabah mesai saatiyle başlayan taramaya ilk olarak Şeker ve Ustaoğlu geldi. Bir süre operatör heyeti ve personelle sohbet eden Şeker, daha sonra Ustaoğlu ile birlikte kuyruğa girerek sırasını bekledi.

ŞEKER´İN TANSİYONU NORMAL
Yapılan tetkiklerde Bakan Vekili Şeker´in göz tansiyonun normal olduğu ancak uzak ve yakın görme problemi yaşadığı belirlendi. Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nda ise uzak görme problemi belirlenirken göz tansiyonu normal çıktı. Göz taraması gün boyu devam etti.

YARIN İTFAİYE´DE
Aynı tarama yarın (Perşembe) İtfaiye Daire Başkanlığı personele yapılacak. Avrupa Göz Hastanesi önümüzdeki günlerde sürekli bilgisayar başında olan personele bu defa göz muayenesi yapacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!