Büyükşehir´de çeyrek finalistler belli oldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasında grup maçlarının sonuna gelindi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve İştiraklerin katıldığı futbol turnuvasında grup maçları tamamlanmak üzere. Gruplarında ilk 2 sırada yer alan takımlar bu akşam ve yarın akşam, yarı finale yükselmek için mücadele edecek.

7 TAKIM BELLİ OLDU
Şu ana kadar alınan sonuçların ardından İSU, Emlak İstimlak, Fuar Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Kontrol Güvenlik, Köye Hizmet ve İZGAZ takımları çeyrek finale çıkmayı garantiledi. Yahya Kaptan Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanan grup maçları, hafta sonuna kadar oynanacak olan çeyrek final maçları ile devam edecek. 4 grupta mücadele eden 16 takım arasından 7 takım çeyrek finale çıkmayı garantilerken, çeyrek finale son bilet dün akşam oynanan İZAYDAŞ-Gençlik Spor maçında belli olacaktı.

ÇEYREK FİNALLER BU AKŞAM BAŞLIYOR
A grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak 9 puanla bir çeyrek finale yükselen İSU, yarın akşam C grubunu 6 puanla 2. olarak tamamlayan Kontrol Güvenlik takımı ile karşılaşacak. İSU-Kontrol Güvenlik maçının başlama saati 18:00. Günün 2. çeyrek final müsabakası ise saat 21:00´de oynanacak. C grubunu 1. olarak tamamlayan Fuar Müdürlüğü ile A grubunda 2. olan Emlak İstimlak takımları, yarı finale kalma mücadelesi verecek. Bu iki karşılaşmada galip gelen takımlar, 3 Temmuz Pazartesi akşama saat 18:00´de yarı final müsabakasında finale çıkmak için ter dökecek.

YARI FİNALE SON 2 BİLET YARIN AKŞAM
Çeyrek finalin diğer karşılaşmaları ise, cuma günü akşam oynanacak. Yarın akşam oynanacak olan ilk karşılaşmanın başlama saati 20:00 olarak belirlenirken, bu karşılaşmada, B grubunu oynadığı 4 maçı da kazanarak 12 puanla lider olarak tamamlayan İtfaiye Müdürlüğü ile, D grubunda önceki akşam belli olacak olan çeyrek final adaylarından İZAYDAŞ yada Gençlik Spor takımlarının galibi ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın hemen ardından ise, D grubu birincisi İZGAZ ile B grubunu 2. olarak tamamlayan Köye Hizmet takımları karşılaşacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!