Büyükşehir ve Tema`dan ağaçlandırma çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Tema Kocaeli Temsilciliği tarafından organize edilen fidan dikimi Eseler köyünde yapıldı.

Körfez Endüstri Meslek ve Teknik  Lisesi`nden yaklaşık 40 öğrenci tarafından dikilen sedir fidanları sayesinde 2 dönüm  bölge ağaçlandırıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, geçtiğimiz ay içinde de yeşillendirmesi tamamlanan 40 dönüm araziye 20 bin ağaç dikimini gerçekleştirmişti.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, 8 ay içerisinde 250 bin fidanı şehrin muhtelif yerlerine dikti. Ekipler, özellikle D-100 kenarına ve orta refüjleri de ağaçlandırıldı. Ekipler, önümüzdeki günlerde eski Gölcük yolundaki ağaçlandırma çalışmalarına start verecek.