Büyükşehir Teakwando`cularından, rakiplerine kusursuz ev sahipliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Taek-wando takımı, Gençlik ve Spor Bölge Takımı ile Körfez Belediyesporlu Taek-wandocularından oluşan 100 kişilik bir sporcu gurubunu Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde misafir etti.

DOSTLUK PEKİŞTİRDİLER
Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde bir araya gelen üç Taek-wando takımından yaklaşık 150 sporcu yaptıkları dostluk müsabakalarıyla  dostluklarını pekiştirme fırsatı buldu. Gençlik ve Spor Şube Müdürü Erdal Selimoğlu`nun ev sahipliğinde organize edilen ziyarete, bölge antrenörü ve aynı zamanda Taek-wando İl Temsilcisi Erdoğan Göçer, Büyükşehir Belediyespor antrenörü Cemal Temel, Musa Temel ile Körfez Belediyespor antrenörü Uğur İhsan Yaman katıldı. 20 Mart 2005 tarihinde Karamürsel`de yapılacak olan beyaz ve yeşil kemer arasında bulunan sporcuların katılacağı il birinciliği teşvik müsabakalarına hazırlanan sporcular, hem hocalarına, hem rakiplerine, hem de izleyenlere yeteneklerini göstermek için büyük bir çaba sarf etti.

15 TAKIM 1700 LİSANSLI TAEKWAN-DO`CU VAR
Büyükşehir Belediyespor takımının yaptığı bu örnek davranışın tüm takımlar tarafından devam ettirileceğini belirten Taek-wando İl Temsilcisi Erdoğan Göçer, “Kulüpler birbirlerini ziyaret edip dostluklarını pekiştirmeli. Kocaeli`nde lisanslı Taek-wandocu sayısını yükseltip milli takıma sporcular göndermeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyesi`ne spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!