Büyükşehir Ramazan´a hazır

Ramazan etkinlikleri, bu yıl bütün ilçelere yaygınlaştırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl düzenleyeceği Ramazan etkinliklerini Kocaeli´nin tamamına yaymak için çalışmalarını tamamladı. İlçe belediyelirinin kültür müdürleri ile toplantı yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, her türlü kültürel ve sanatsal etkinliği düşündüklerini söyledi.

AYRINTILAR GÖRÜŞÜLDÜ
Yaptığı organizasyonla eski Ramazan günlerini günümüze taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bu yıl daha etkin ve geniş katılımlı bir çalışma hazırladı. Çalışmalarını bütün ilçelere yayan Büyükşehir Belediyesi, bu nedenle ilçe belediye başkanlıkları ile organize çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, ilçe belediyeleri kültür müdürleri ile düzenlediği toplantıda ayrıntıları ele aldı.

“ESKİ GÜNLERİ YAŞAYACAĞIZ”
Kentin çeşitli yerlerine kuracağı çadırlarla hem yemek verecek olan hem de sanatsal ve kültürel etkinlikleri yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, eski Ramazan etkinliklerini günümüze taşıyor. Konferanslar, şiir dinletileri, konserler, Hacivat-Karagöz orta oyunları, Tır Tiyatrosu gibi etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Gülser Ustaoğlu, “Hedefimiz eski günleri yeniden yaşatmak. İnsanımıza en güzel Ramazan günlerini yaşatarak, hem kültürel, hem sanatsal etkinliklerle zenginleştirilmiş bir program sunacağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!