Büyükşehir personeline ‘’Toplam Kalite’’ eğitimi

Türk Standartları Enstitüsü Marmara Temsilciliği tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik TS EN ISO 900l Kalite Yönetim Sistemi eğitimi başladı

Büyükşehir personeline ‘’Toplam Kalite’’ eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kurumsal Gelişim Dairesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından organize edilen “Toplam Kalite Eğitimleri” başladı. Toplam Kalite Eğitiminin, ilk aşamada; Fen İşleri, Ulaşım, Etüt ve Projeler Daireleri personellerine verilmesi planlanan eğitimler, ilerleyen dönemlerde tüm kurum çalışanlarına verilecek. 7 Hafta sürecek eğitimde; Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemi, İç Tetkik Eğitimi ve Risk Tabanlı Proses Eğitimi konuları işlenecek. 

TOPLAM KALİTE FELSEFESİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen eğitim programının açılış konuşmasını Büyükşehir Genel Koordinatörü Adnan Bilgiç gerçekleştirdi. Bilgiç yaptığı konuşmada, “Toplam Kalite” felsefesinin önemi ve bu anlayışın benimsenmesi, uygulanması neticesinde elde edilecek başarıların neler olacağının altını çizdi. Açılış konuşması ile başlayan eğitim programı Eğitmen Fuat Özkök’ün interaktif sunumu ile devam etti. Eğitimler ilerleyen dönemlerde diğer birim personelleri için de gerçekleştirilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!