Büyükşehir Muhtar Dernekleri´ni ağırladı

AVEA hatlarındaki yenilikler ve Evde Bakım Hizmeti konusunda muhtarlara bilgi aktarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu Antikkapı´da muhtar dernekleri ve yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıda AVEA kullanıcısı olan muhtarlar firma temsilcileri ile bir araya getirilerek yaşadıkları sıkıntıları anlatma imkanı buldu. Firma temsilcileri muhtarların sorularına tek tek cevap verirken aynı zamanda hat ile ilgili son yenilikleri de aktarma imkanı yakaladı.

DERNEK BAŞKANLARI KATILDI
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun evsahipliğinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya, Basın Yayın Daire Başkanı Dr. Yusuf Genç Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Seyfettin Yıldız, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel katıldı.

EVDE BAKIM PROJESİ ANLATILDI
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediyesi´nin Evde Bakım Projesi´ni de gündeme geldi. Gebze´den başlayan projenin kent geneline yayılması için düğmeye basıldığını ifade eden Ustaoğlu, projenin hedefine ulaşması için muhtarlarla yapılacak işbirliğinin önemine değindi. Ustaoğlu, “Mahallenizdeki ihtiyaç sahibi kişileri en iyi siz bilirsiniz. Bize bu konuda yardım ederseniz çok insana yardım eli uzatılmış olur. Gebze´de muhtarlarla yaptığımız işbirliği sonuç getirdi. Bu başarının aynısının diğer bölgelerimizde de olmasını istiyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!