Büyükşehir, Mersin´den de madalya bekliyor

Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası´nda Kağıtspor´u Behlül Deniz temsil edecek

Tekvando sporunda özellikle genç yaştaki sporculara verdiği önemle dikkatleri çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Tekvando Takımı, Mersin`de yapılacak Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası`na bir sporcu ile katılıyor. Büyükşehir`in tecrübeli sporcusu Behlül Deniz`den herkes derece bekliyor.

ŞAMPİYONA ÇARŞAMBA GÜNÜ
Büyükşehir Kağıtspor Tekvando takımı, 2-5 Şubat tarihleri arasında Antalya`nın Alanya ilçesinde gerçekleşen Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası`na katılmış ve Kağıtsporlu Behlül Deniz üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazanmıştı. Alanya`da yapılan başarılı sonuçlara imza atan sporcular, Mersin`de yapılacak şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Çarşamba günü gerçekleştirilecek Büyükler Türkiye Şampiyonası`nda ilimizi, Behlül Deniz`den temsil edecek.

HAFİF BİR SAKATLIĞI VAR
Alanya`da yapılan turnuvayı yerinde izleyen Büyükşehir Kağıtspor Tekvando Antrenörü Cemal Temel, sporcusu Behlül Deniz`i Mersin`de de yalnız bırakmayacak. Pazartesi akşamı yapılan son antrenmanın ardından Deniz ile birlikte Mersin`e hareket eden antrenör Temel, sporcusunun hafif bir sakatlığı olduğunu, buna rağmen başarılı sonuçla şehre döneceklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!