Büyükşehir Meclisi 110 gündem maddesi ile toplanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi`nin Şubat ayı olağan toplantısı 15 Şubat Salı günü Büyükşehir Belediyesi`nin 9. katındaki yeni meclis salonunda gerçekleştirilecek. Saat 14.00`de başlayacak meclis toplantısında 110 maddelik gündem ele alınacak.

GÜNDEM YİNE YOĞUN
Mecliste, bir önceki oturumundan komisyona havale edilen evrakların yanı sıra, Gebze, Çayırova, Akmeşe, Saraybahçe Bekirpaşa Köseköy, Karşıyaka, Ulaşlı, Akçat, Değirmendere, Körfez ve Kirazlıyalı Belediyeleri`nden gelen imarla ilgili komisyon raporları görüşülecek.