Büyükşehir masa tenisi takımı iki koldan

Masa Tenisi Türkiye 1. Ligi bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla start alacak. Geçen yıl birinci lige yükselmeyi başaran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Masa Tenisi takımı, ilk hafta minikler kategorisinde İstanbul`da, 1. lig müsabakalarında da Ankara`da önemli karşılaşmalara çıkacak.

ANKARA`DA 4 TAKIMLA
Temsilcimiz Ankara`da iki gün içinde Antalyaspor, Batmanspor, Türk Telekom Ankara ve Gençlik Merkezi Sakarya takımları ile karşılaşacak. Antrenör Murat Kırbaç nezaretindeki masa tenisi takımımızda, ilimizi Hilal Yamak, Dilek Aydın ve Embiye Çalışkan temsil edecek. Toplam 12 takımın mücadele ettiği Masa Tenisi Türkiye Bayanlar 1. liginde şu takımlar bulunuyor: Gençlik Merkezi Sakarya, Antalyaspor, Haydarpaşa İstanbul, Büyük Kolej Ankara, İ.D.Ç Hatay, Polisgücü Aydın, Veteran Masa Tenisi İstanbul, Türk Telekom Ankara, Geçlik Spor Batman, Belediyespor Afyon, TED Ankara Koleji, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü.

HEDEF MİLLİ TAKIM
Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Minikler Takımı ise 29-30 Ekim tarihleri arasında İstanbul`da yapılacak Türkiye Minikler Şampiyonası eleme maçlarına katılacak. Kafile başkanlığını Selman Çutuk`un yapacağı, Beyza Kılıç, Elif Kılıç, Kübra Keleş ve Merve Çiçek`in mücadele vereceği karşılaşmalar sonrasında ilk 9 sıraya girmeyi başaran takımlar Türkiye Şampiyonası`na katılma hakkını elde edecek. Şampiyonaya yaklaşık 40 takım katılırken, dereceye giren takımlar nisan ayında Nevşehir`de yapılacak Türkiye Şampiyonası`nda ter akıtacak. Antrenör Murat Kırbaç, alt yapıda başarılı sporcular yetiştirdiklerini, bu sene Türkiye`de ilk 3 sırayı hedeflediklerini belirtti. Kırbaç ayrıca önümüzdeki bir iki yıl içinde milli takıma da sporcu vereceklerini söylerine ekledi.