Büyükşehir kupasını aldı

Grubunda şampiyon olan Büyükşehir A Genç, Kandıra Gençler Birliği maçının devre arasında kupasına kavuştu

Kocaeli 1. Amatör Küme A Gençler Ligi`ni lider olarak tamamlayan Büyükşehir Kağıtspor, şampiyonluk kupasını Play-Off`un ilk müsabakası olan Kandıra Gençler Birliği maçında aldı. Karşılaşmayı izlemeye gelen Büyükşehirli yöneticiler de, kupa töreninde hazır bulundu.

BULUCU VERDİ
Vinsan Tesisleri`nde oynanan maçın devre arasında gerçekleştirilen törende, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (KASKF) Üyesi Münacettin Bulucu şampiyonluk kupasını Büyükşehir Kağıtspor A Genç Takımı kaptanı Kerem`e verdi, başarılarından dolayı tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm, yönetim kurulu üyeleri Nurettin Arıcan, Fahrettin Kandemir, Ercüment Yıldırım ve Cemal Terzi, kupa töreninde hazır bulunan isimler oldu.

“DEVAMI GELSİN”
Kupa töreni sonrasında kaptan Kerem, şampiyonluk kupasını Büyükşehir Kağıtspor Kulübü`nün çiçeği burnunda başkanı Gültekin Görüm`e takdim etti. Başkanlık görevini üstlendikten sonra ilk kez kupa alan Başkan Görüm ise, kupaların devamını istediğini belirtti.

KANDIRA`YI 2-1 YENDİLER
Öte yandan A Gençler Play-Off Ligi ilk karşılaşmasında Kandıra Gençler Birliği takımı ile karşılaşan Büyükşehir, sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Büyükşehir`in gollerini Suat ve Tevfik kaydederken, Kandıra Gençler Birliği`nin tek golü ise Onur`dan geldi. A Gençler Play-Off Ligi`ne iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir Kağıtspor, gruptan lider olarak çıkıp, ilimizi Türkiye A Gençler Şampiyonası`nda başarılı bir şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!