Büyükşehir Konservatuarı`ndan dil ve sanat kursları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, kentin kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla dil eğitimi ve sanatsal konularda kurslar düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanlığı gözetiminde açılan kurslar için başvurular bugün itibariyle başladı. Kurslara katılmak isteyenler başvurularını konservatuar müdürlüğüne yapabilecek. Kayıtlar için son başvuru tarihi ise 28 Ekim.

ÇİNİ, PİYANO, JAPONCA
2 Kasım günü başlayacak olan kurslarda sahne sanatlarından dil kurslarına kadar bir çok alanda kursiyerlere eğitim verilecek. Drama, diksiyon, çini, fotoğraf, sinema –tv, bale, piyano, klasik gitar ve ud gibi sanatsal kursların yanı sıra Arapça , Japonca  ve Osmanlıca kursları da düzenlenecek.  Diksiyon ve çini kursları için 17 yaş, drama kursları için 10 – 17 yaş ve tiyatro kursu için de 18 yaş üzeri öğrenciler başvuru yapabilecek. Fotoğraf ve sinema-tv kursları ise ocak ayında başlayacak.

KONTENJANA GİREMEYENLER DE

Öte yandan konservatuar sınavında kontenjana giremeyen ve bale, piyano, klasik gitar ve ud kurslarına katılmak isteyen öğrencilerin başvurularının kabul edileceği bildirildi.

Kurslar fuar içinde bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanatsal Eğitim Merkezi`nde verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!