Büyükşehir, Kocaelispor´a futbolcu da verdi

Kağıtsporlu genç kaleci Ali Balkaya, Kocaelispor`a transfer oldu

Kocaelispor´a maddi manevi büyük katkıları Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor Süper Genç takımına Kağıtspor forması giyen Ali Balkaya´yı gönderdi. Genç kaleci, Süper Genç takım ile birlikte antrenmanlara başladı.

A TAKIMA KADAR YÜKSELMİŞTİ
Özellikle Kocaelispor A takımının kaleci sıkıntısı yaşadığı son günlerde, Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Ramis Soydaş tarafından izlenerek transfer lisetesine alınan Ali Balkaya, 1.79 boyunda 70 kilo. Kocaeli Endüstri Meslek Lisesini geçen yıl bitiren Balkaya, 1989 doğumlu. Büyükşehirli yöneticiler, Kağıtspor´da B ve A Genç takımı forması giydikten sonra A takıma kadar yükselen Balkaya´ya çok ihtiyaç duymalarına rağmen, Kocaelispor´dan gelen transfer teklifini geri çevirmediklerini belirtti.

“ÇOK ÇALIŞMALIYIM”
Süper Genç Takım ile birlikte antrenmanlara başlayan Baklaya, aynı zamanda koyu bir Kocaelispor taraftarı. Kocaelispor´dan başka hiçbir takım tutmayan Balkaya, Yeşil Siyahlı forma ile A takıma kadar yükselip, Kocaelispor´a yıllarca hizmet etmek istiyor. Bunun için çok çalışması gerektiğini bildiğini belirten Balkaya, “Kocaelispor forması kutsaldır. Herkese nasip olmaz. Bunun için daha çok çalışmalıyım” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!