Büyükşehir kendi asfaltını üretiyor

Köye Hizmet Daire Başkanlığı Solaklar Şantiyesi´nde günde 300 ton üretim yapıyor

Yerel ve Yerinden Hizmet Projesi çerçevesinde kısa bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesine katılan Köye Hizmet Daire Başkanlığı, hantal yapısından kurtularak üretime geçmenin keyfini yaşıyor. Aktif duruma geçen Köye Hizmet Daire Başkanlığı, Solaklar Şantiyesi`nde günde 300 ton sıcak asfalt üreterek Büyükşehir Belediyesi`nin ekonomisine katkıda bulunmaya başladı.

ASFALT SEFERBERLİĞİNE KATKI
Köylere yönelik çalışmalarını 7 ayrı koldan sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanlığı, çalışmaları hızlandırdı. Kendi asfaltını üretmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi, üretilen sıcak asfalt bir süre önce köylerde başlattığı asfalt seferberliğinde kullanılıyor. Üretilen asfalt Büyükşehir Belediyesi bütçesine dolaylı da olsa önemli bir katkı sunuyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Öte yandan Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın ilin 7 ayrı bölgesinde eş zamanlı olarak başlattığı asfalt seferberliği de devam ediyor. Servetiye Köylerindeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler İzmit merkeze bağlı Şahinler, Kırgıllar, Tongurlu ve Sarışık köylerinde asfaltlama, onarım ve bakım çalışmalarına start verdi. Ekiplerin bu hafta sonuna kadar söz konusu köylerdeki çalışmasını tamamlaması hedefleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!