Büyükşehir Judo takımından 4 madalya

Temsilcimiz, Antalya´da başarılı maçlar çıkardı

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Judo Şampiyonası`na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Judo Takımı, ilimize 4 madalya ile döndü.

1 ALTIN, 3 BRONZ
Antalya`da düzenlenen şampiyona, Minik ve Yıldızlar kategorisinde bayan ve erkekler dallarında gerçekleşti. Şampiyonaya katılan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor judocularından 34 kiloda mücadele eden Murat Doğan birinci olarak altın madalya kazandı. 30 kiloda Ömer Faruk Özbay, 34 kiloda Ömer Baki Ayvaz, 44 kiloda da Özge Akarsu ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

MURAT DOĞAN MİLLİ TAKIMDA
Yıldızlar kategorisinde mücadele edip birinciliğe ulaşan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor sporcusu Murat Doğan, kasım ayı içinde Antalya`da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Kupası müsabakaları için milli takıma seçildi.