Büyükşehir Judo takımı Balıkesir`e gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Judo takımı, 4-6 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası`na katılmak üzere bugün sabah Balıkesir`e gitti.

25`i lisanslı toplam 80 sporcusu bulunan Büyükşehir Judo Takımı 6 sporcusu ile Türkiye Şampiyonası`nda ter dökecek.

GÜÇLÜ KADRO
Şampiyona da Büyükşehir Belediyespor Judo takımını 44 kg bayanlarda Yasemin Kürkçü ve Yelda Yılmaz, 46 kg baylarda Murat Elveren ve Abdülkadir Zorlu, 52 kg bayanlarda Tuğba Sezgin ve 60 kg baylarda Sefa Uyar temsil edecek.
Balıkesir müsabakalarında dereceye giren sporcular önümüzdeki aylarda gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası`nda Türkiye`yi temsil etmeye hak kazanacak.

ANTRENÖR ABANOZ
Öte yandan Salim Abanoz antrenörlüğünde çalıştırılan Judo takımı Balıkesir için yola çıkmadan önce son antrenmanını Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Sarayı antrenman salonunda gerçekleştirdi. Antrenör Abanoz, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını, şampiyonada başarı göstererek önümüzdeki aylarda gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası`nda da Türkiye`yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.